TRT Spikeri Zafer KİRAZ Üniversitemizde

Üniversitemiz ile Kars Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğü tarafından TRT Spikeri Zafer KİRAZ’ın katılımcı olduğu 7. Kariyer Günleri kapsamında “Kariyer ve İletişim” konulu konferans düzenlendi.

Ahmet ARSLAN Kongre ve Kültür Merkezi’nde düzenlenen programa Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Kadir ARSLAN, İl Müdürleri, akademisyenler ve öğrenciler katıldı.

Konferansın, açılış konuşmasını İŞKUR İl Müdürü Yusuf BULUT yaptı ve daha sonra deneyimli sunucu TRT Spikeri Zafer KİRAZ sahne aldı.

Yoğun ilginin olduğu “Kariyer ve İletişim” konferansında Zafer KİRAZ, diksiyon eğitimi, beden dili, algı yönetimi, renklerin dili gibi konularda öğrencilere bilgiler verirken iletişimin püf noktalarını anlattı.

Öğrencilerden gelen soruları da yanıtlayan KİRAZ, öğrencilere nasihatlerde bulunarak kapanış konuşması yaptı.

Program, hediye takdimi ve Zafer KİRAZ’ın “Biz Sizinle Büyüdük” adlı kitabına düzenlenen imza etkinliğiyle sona erdi.