Sınıf Öğretmenliği Anabilim Dalı'ndan İlkokul Öğrencilerine Etkinlik

Üniversitemiz Eğitim Fakültesi Temel Eğitim Bölümü Sınıf Öğretmenliği Anabilim Dalı’nda Dr. Öğretim Üyesi Sibel Sadi Yılmaz koordinatörlüğü’nde Topluma Hizmet Uygulamaları dersi kapsamında sınıf öğretmenliği bölümü 3. sınıf öğrencileri ve ilkokul öğrencileri bir araya geldi.

Düzenlenen etkinlikte, Yolaçan İlkokulu öğrencileri, Kars Aydın Tanrıverdi İlkokulu öğrencileri ile sınıf öğretmenliği bölümü 3. sınıf öğrencileri bir araya geldi.

Etkinlik kapsamında, ilkokul öğrencileri Hanoi kuleleri alanında ve mangala oyununda yarıştılar. Daha sonra, hacivat-karagöz oyununu sergilendi ve sınıf öğretmenliği öğrencileri tarafından öğrencilere gösteri deneyleri yapıldı. Çizgi animasyon filmi izlendikten sonra, program, hanoi kuleleri ve mangala oyununda dereceye giren öğrencilere hediye verilmesiyle sona erdi.