Rektörümüz Prof. Dr. Hüsnü KAPU Online Eğitim Sistemi İle İlgili Basın Mensuplarıyla Bir Araya Geldi

Rektörümüz Prof. Dr. Hüsnü KAPU, basın mensuplarıyla bir araya gelerek uzaktan eğitim süreciyle ilgili yapılan çalışmalar hakkında bilgi verdi.

Koronavirüs salgını nedeniyle YÖK’ün aldığı karar doğrultusunda uzaktan eğitime geçilmesiyle birlikte Üniversitemiz Uzaktan Eğitim Merkezi, yeni eğitim sürecinde çalışmalar yürüterek online eğitim sistemini aktif hale getirdi.

Uzaktan eğitim sistemi süresince yapılan çalışmalar hakkında düzenlenen genel değerlendirme toplantısı kapsamında, online derslerden birine katılan Sayın Rektörümüz, sınavlar hakkında öğrencilere kısa bilgiler vererek süreç boyunca olası aksaklık durumuna karşı gerekli tedbir ve olanaklara sahip olduğumuzu belirtti.

Sayın Kapu, internet erişiminde sıkıntı yaşayan öğrencilerimize de Üniversitemiz tarafından kampüs alanında internete erişim imkânları sağlandığını ifade etti ve öğrencilere sınavlarında başarılar diledi.

Final sınavları, uzaktan eğitim ile ilgili çalışmalar, açılan yeni uzaktan eğitim programları ve devam eden uzaktan eğitim programı hakkında bilgilendirme sunumu yapan Rektörümüz, online eğitim sisteminin başarılı bir şekilde yürütülmesinde emeği geçen teknik ekibe, birim amirlerine ve ders veren tüm öğretim elemanlarına teşekkürlerini iletti.