Rektörümüz Prof. Dr. Hüsnü KAPU, Basın Mensuplarıyla Bir Araya Geldi

Rektörümüz Prof. Dr. Hüsnü KAPU, Rektör Yardımcılarımız ve Genel Sekreterimiz basın mensuplarıyla iftar yemeğinde bir araya geldi.

Prof. Dr. Nihat BAYŞU Konukevi’nde gerçekleşen iftar yemeğinde, göreve geldiği günden bu yana Üniversitemizde yürütülen faaliyetleri, yatırımları ve projeleri anlatan Rektörümüz, basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

Üniversitemizin, her geçen gün büyümeye ve gelişmeye devam ettiğine dikkat çeken Rektörümüz, 24 bin nüfuslu bir aile olduğumuzu ifade etti. Ayrıca, şehirle doğrudan teması olan, Üniversitemiz Araştırma ve Uygulama Hastanemizde eksikliklerin hızla tamamlandığını ve kadronun genişlediğini dile getirdi.

Rektörümüz, bilgilendirme toplantısının ardından, davete katılan tüm basın mensuplarına teşekkür etti.