Rektörümüz Erasmus Öğrencileriyle İftar Yemeğinde Bir Araya Geldi

Üniversitemiz Erasmus Plus Kurum Koordinatörlüğü tarafından Erasmus Plus hareketliliğinden yararlanacak olan öğrencilere iftar yemeği verildi.

Prof. Dr. Nihat BAYŞU Konukevi’nde düzenlenen iftar yemeğine, Rektörümüz Prof. Dr. Hüsnü KAPU, Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Engin KILIÇ, Genel Sekreterimiz Doç. Dr. Alpaslan YÜCE, Dış İlişkiler Birim Başkanı Prof. Dr. Hacıali NECEFOĞLU, Erasmus Plus Kurum Koordinatörü Dr. Öğretim Üyesi Keziban TOPBAŞOĞLU ve birim çalışanları ile öğrenciler katıldı.

2019-2020 Akademik Yılı Güz Dönemi Erasmus Plus kapsamında hareketlilikten yararlanacak olan öğrencilerle bir araya gelen Rektörümüz, öğrencilerle sohbet ederek, farklı ülkelere gitmeye hak kazanan öğrencileri tebrik etti.

Program, öğrencilere hediye takdim edilmesiyle sona erdi.