Rektörlük Spor Turnuvasında Ödül Töreni Gerçekleştirildi

Üniversitemiz Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı tarafından akademik ve idari personellerimiz ile öğrencilere yönelik gerçekleşen “Kampüs Lig Spor” turnuvaların ödül töreni düzenlendi.

Prof. Dr. Necati KAYA Spor Salonu’nda düzenlenen ödül töreni, Rektörümüz Prof. Dr. Hüsnü KAPU, Rektör Yardımcılarımız, Dekanlarımız, Genel Sekreter Yardımcılarımız, birim amirleri, akademisyenler ve öğrencilerimizin katılımıyla gerçekleşti.

Rektörümüz tarafından, voleybol, basketbol ve futsal müsabaka sonucunda, dereceye giren takımlara kupa ve belgeleri takdim edildi.

Bir hafta boyunca heyecanlı ve çekişmeli olan müsabakada, emeğe geçen personellere, öğrencilere ve müsabakayı yöneten tüm hakemlere birim amirleri tarafından katılım belgesi verildi.

2005 kez görüntülendi.