Prof. Dr. Binnur YEŞİLYAPRAK'tan "21. Yüzyılda Kariyer ve Biz" Semineri

Üniversitemiz Psikolojik Danışmanlık ve Rehberlik Kulübü tarafından PDR öğrencilerine yönelik olarak “21. Yüzyılda Kariyer ve Biz” konulu seminer gerçekleştirildi.
             Prof. Dr. Necdet LELOĞLU Konferans Salonu’nda düzenlenen ve Ankara Üniversitesi Eğitim Bilimleri Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Binnur YEŞİLYAPRAK’ın konuşmacı olduğu programa,  Üniversitemiz Eğitim Fakültesi Dekan Yardımcısı Doç. Dr. Murat TAŞDAN, PDR Anabilim Dalı Başkanı Yrd. Doç. Dr. Ahmet ÖZMEN, akademik personel ile PDR öğrencileri katıldı.
YEŞİLYAPRAK, bireyin kariyer gelişimi ,kariyer gelişimi için önemli yeterlilikler, gelişen teknolojinin iş yaşamında yarattığı değişikler ve küreselleşmenin yarattığı yeni eğilimler gibi konularda, bilgi ve deneyimlerini paylaştı.