Ortaöğretim Öğrencilerinden Üniversitemize Ziyaret

Selim Şehit Teğmen Gökhan Yaşartürk Çok Programlı Anadolu Lisesi, Arpaçay Mihrali Bey Anadolu İmam Hatip Lisesi, Ardahan Şehit Türkmen Tekin Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencileri ve görevli öğretmenler üniversitemizi ziyaret etti.

Üniversite farkındalığı oluşturmak adına düzenlenen gezide öğrenciler; Veteriner Fakültesini, Merkezi Kütüphaneyi, Eğitim Fakültesini, Mühendislik ve Mimarlık Fakültesini, İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesini, Yüksekokulları, açık ve kapalı spor tesislerini, Merkezi Laboratuvarı ve Kariyer Geliştirme Merkezi’ni ziyaret ettiler. Ayrıca Ardahan Şehit Türkmen Tekin Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencileri, Sarıkamış Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu, Turizm Fakültesi ile Sarıkamış Meslek Yüksekokulu’nu gezerek bilgi alma imkânları oldu.

Üniversitemizi yakından görme ve tanıma fırsatı bulan öğrencilere yetkililer tarafından kariyer planlamaları hakkında tavsiyelerde bulunuldu. Daha sonra misafirler gelecekte üniversitemiz öğrencileri olma temennisiyle uğurlandı.