Kazım Karabekir Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu Mezuniyet Töreni Gerçekleştirildi

Kazım Karabekir Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu, 2015-2016 Akademik Yılı Mezuniyet Töreni gerçekleştirdi. Yüksekokul binasında gerçekleştirilen törene Yabancı Diller Yüksekokulu Müdürü Yrd. Doç. Dr. Kadir Bayrakçı, Kazım Karabekir Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. Mitat Durmuş, Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu Müdürü Yrd. Doç. Dr. İlhami Ege, Susuz Meslek Yüksekokulu Müdürü Yrd. Doç. Dr. Kadir Önk, İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Cemalettin Güven, İl Milli Eğitim Şube Müdürü Mehmet Emin Bayrambey, çok sayıda akademik ve idari personel ile mezun öğrenciler ve aileleri katıldı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başlayan törende Yüksekokul birincisi Elif Öğer mezun öğrenciler adına konuşma yaptı. Ardından Kazım Karabekir Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. Mitat Durmuş yaptığı konuşmasında, genç mezunların öğrenim görebilmeleri için ailelerinin gösterdiği çaba ve gayretlerin sonunda bu günün mutluluğunu yaşadıklarını dile getirerek, bunun yeni bir başlangıç olduğunu ifade etti. Mezun olan öğrencilerin, gittikleri her yerde Üniversitemizi ve ailelerini layıkıyla temsil edeceklerine olan inancını paylaşan Sayın Durmuş, mezunlara yeni yaşamlarında sağlık, mutluluk ve başarılar diledi.

Yapılan konuşmaların ardından okul birincisine belge ve ödülünü İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Cemalettin Güven verirken, okul ikincisine Yabancı Diller Yüksekokulu Müdürü Yrd. Doç. Dr. Kadir Bayrakçı, üçüncüye ise Kazım Karabekir Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. Mitat Durmuş belge ve hediye takdiminde bulundu. Daha sonra bölüm bazında dereceye giren öğrencilere belge ve hediyeleri verildi. Mezuniyet programı, kep atma töreninin ardından sona erdi.