Kafkas Üniversitesi Bilimsel Araştırma Projeleri 2017-4. dönem proje başvuruları 23 Kasıma kadar uzatılmıştır.

(Otomasyon sistemine yüklenen proje öneri formunun aslı, ilgili alanlar (yürütücü, araştırmacılar, dekanlık/müdürlük onayı) imzalanarak, proje mali verilerinin sisteme kayıtlı halinin çıktısı ve ekli belgelerin tamamıyla birlikte proje başvuru süresinin bitimini izleyen 7 (yedi) iş günü içerisinde BAP Koordinatörlüğüne ulaştırılmalıdır. Bu süre içerisinde koordinatörlüğe iletilmeyen veya onaylanmamış olarak teslim edilen başvuru formları değerlendirmeye alınmayacaktır. Lisansüstü eğitim projelerinde ilgili enstitü onayı zorunludur.)

BAP KOORDİNATÖRLÜĞÜ