Atatürk Araştırma Merkezi ve Türk Dil Kurumu Bilim Kurulu Asli Üyeliğine Seçilen Hocalarımıza Tebrik Mesajı

Üniversitemiz Fen-Edebiyat Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Selçuk URAL; Atatürk Kültür, Dil ve Tarih Yüksek Kurumu Asli, Şeref ve Haberleşme Üyeleri Yönetmeliği’nin 6. Maddesine istinaden, 05.11.2021 tarihli ve 829/7 sayılı Yönetim Kurulu Kararı ile Atatürk Araştırma Merkezi Bilim Kurulu asli üyeliğine, Üniversitemiz Fen-Edebiyat Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Mitat DURMUŞ; Atatürk Kültür, Dil ve Tarih Yüksek Kurumu Asli, Şeref ve Haberleşme Üyeleri Yönetmeliği’nin 6. Maddesine istinaden, 05.11.2021 tarihli ve 829/9 sayılı Yönetim Kurulu Kararı ile Türk Dil Kurumu Bilim Kurulu asli üyeliğine seçilmiştir.

Bu vesileyle hocalarımızı tebrik eder, çalışma hayatlarında başarılar dileriz.