"Anadolujet'le Çanakkale Sohbetleri" Üniversitemizde Gerçekleştirildi

15 Nisan Çarşamba günü saat 14.00’da Üniversitemiz Necdet LELOĞLU Konferans Salonunda gerçekleştirilen etkinliğe Rektör Yardımcılarımızdan Prof. Dr. Sayın Hidayet Metin ERDOĞAN, Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Sayın Sadık ARDIÇ, Veteriner Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Sayın Gürsoy AKSOY, akademik ve idari personelin yanı sıra öğrencilerimiz katıldılar.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından Tarihçi Yazar Talha UĞURLUEL’in anlatımıyla Çanakkale Savaşı’nın hikâyelerini de sahneye taşıyan etkinlik kapsamında, Çanakkale Savaşı fotoğraflarından oluşan özel bir sergi de katılımcılarla buluştu.

Söyleşinin ardından, THY Kars Satış Müdürü Sayın Serdar Fatih KARAHACIOĞLU, Rektör Yardımcılarımızdan  Prof. Dr. Sayın Hidayet Metin ERDOĞAN’a uçak maketi hediye etti, daha sonra  teşrif ve sunumlarından dolayı Tarihçi Yazar Sayın Talha UĞURLUEL’e Rektör Yardımcılarımızdan Prof. Dr. Sayın Hidayet Metin ERDOĞAN tarafından çiçek takdim edildi. Etkinliğin Üniversitemiz öğrencilerine yönelik oturumunda yapılan çekilişle beş şanslı öğrenci Anadolujet’ten uçak bileti kazandı. Kapanışta ise Talha UĞURLUEL kitaplarını imzalayarak katılımcılarla sohbet etti.