Sürekli Eğitim Uygulama ve Araştırma Müdürlüğü Temel İngilizce Kursu

TEMEL İNGİLİZCE

Merkez Müdürlüğümüz tarafından sertifikalı Temel İngilizce (A1-A2-B1-B2 ve C1 düzeyi) kursu açılacaktır.

Temel İngilizce A1 düzey kursumuz haftada 10 saat online ders olarak verilecek olup, toplamda 40 saattir.

Speaking Temel Düzey Konuşma dersimiz haftada 5 saat online olarak verilecektir. Toplamda bu dersimiz ayda 20 saat olarak bilgisayara üzerinden canlı olarak gerçekleştirilecektir.

A2, B1, B2 ve C1 düzeylerin yanında sınavlara yönelik kurslarımız (YDS) kademeli olarak açılacaktır. Önkayitlar alınmaya başlanmıştır.

Kontenjanlarımız aktif katılım hedeflendiği için sınırlı sayıdadır.

Online Seviye tespit sınavımıza katılmak ücretsizdir ve bu sınav kursiyerlerimize kurs öncesi mutlaka uygulanacaktır. Verileriniz (sonuçlarınız başvurularınız ve kayıt evraklarınız) kurs boyunca sistemimizde saklı tutulmaktadır ve hiçbir surette 3. Şahıslara verilmez.

Canlı ve kayıttan katılım olarak her bir seviye için Kurs Ücretlerimiz 250 TL'dir.

Kayıt işleminden sonra, A1 ve Speaking derslerinden başlamak üzere canlı derslerimize interaktif katılım sağlanacaktır. Ayrıca test, deneme, alıştırma, PDF, doc ses ve videolu ders içeren veri tabanımız her bir kursiyerimizin profiline tanımlanacaktır.

Yeterli sayıya ulaşmaması durumunda ilgili kurs açılmayacaktır.

BANKA HESAP BİLGİSİ (Kredi kartıyla ödemek istediğiniz takdirde başvuru esnasında ödeme yapabilirsiniz)

Ziraat Katılım Bankası
Alıcı Adı             : Kafkas Üniversitesi Dön. Ser. İşl. Md.
IBAN                   :
Kars-Vakıfbank TR 600001500158007303589321

Ödeme Yapılmayan Başvuru Kabul Edilmeyecektir.

Mesai Saatler: 09:00 - 12:00  || 13:00 - 17:00
Adres: Kafkas Üniversitesi Sürekli Eğitim Uygulama ve Araştırma Merkezi (KAUSEM)
Prof.Dr. Abamüslüm GÜVEN Stadyumu 2. Kat/ KARS
Tel:   04742251612  04742251150 dahili:1175