2020-2021 Eğitim-Öğretim Yılı Ders Kayıt ve Katkı Payı Ücretleri Hakkında Duyuru

DUYURU

Üniversitemiz Senatosu tarafından belirlenen akademik takvime göre, Üniversitemiz Fakülte, Yüksekokul ve Meslek Yüksekokulu öğrencilerinin katkı payı ödemeleri ve ders kayıt dönemi 28 Eylül – 02 Ekim 2020 tarihleri arasında yapılması kararlaştırılmıştı, ancak öğrenci mağduriyeti de dikkate alınarak ders kayıtlanma haftası ve katkı payı ödemesi iki hafta öne alınarak 16 Eylül – 02 Ekim 2020 tarihleri arasında yapılacaktır.
2.öğretim, uzaktan eğitim bölümü öğrencileri ile uzatan öğrencilerimizin ders kaydı yapabilmeleri için katkı payı ödemelerini “Öğrenci Numarası” ile T.C Ziraat Bankası ATM’lerinden yapacaklardır. Tüm öğrencilerimize duyurulur.

NOT: 2019-2020 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI SONUNDA YAZ OKULUNDAN DERS ALAN ÖĞRENCİLERİN GÜZ YARIYILI DERS KAYITLANMALARINI NOTLARI OTOMASYON SİSTEMİNE İŞLENDİKTEN SONRA YAPMALARI GEREKMEKTEDİR.

NOT 2: 2020-2021 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI YENİ KAYITLANAN ÖĞRENCİLERİN GÜZ DÖNEMİ DERS KAYITLARI MERKEZ ÖĞRENCİ İŞLERİ TARAFINDAN YAPILACAKTIR.