Rektörümüz Prof. Dr. Hüsnü KAPU'nun "14 Mart Tıp Bayramı" İle İlgili Mesajı

İnsanların daha sağlıklı, daha mutlu yaşam sürmesine hizmet etmeyi amaçlayan Sağlık çalışanları, toplum sağlığının korunması ve geliştirilmesi adına bu onurlu ve kutsal mesleği büyük özveriyle yerine getirmenin gayreti içindedirler.

Mesleğini en saygın ve fedakarca icra etmeye çalışan, başta Tıp Fakültesi ve Araştırma Hastanemiz çalışanları olmak üzere tüm sağlık personellerinin 14 Mart Tıp Bayramı’nı kutlar şahsım ve Üniversitemiz adına saygılarımı sunarım.

Prof. Dr. Hüsnü KAPU