Rektörümüz Prof. Dr. Hüsnü KAPU’nun "Dünya Kadınlar Günü" Mesajı

Ailenin ve toplumun temel unsuru olan kadınlar, eğitim, politika, ekonomi gibi pek çok alanda yaşamımızın parçası ve gelecek nesillerin teminatıdır.  Annelik gibi kutsal ve onurlu bir görevi yerine getiren, hayatımızın her alanında fedakârlığın, üretkenliğin ve duyarlılığın temsilcileri kadınlarımıza şükranlarımı sunuyor, başta Üniversitemizin çok değerli kadın çalışanları ve öğrencileri olmak üzere, tüm kadınlarımızın “8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nü” kutluyorum.

Prof. Dr. Hüsnü KAPU