Kafkas Üniversitesi 2019-2020 Eğitim-Öğretim Yılı İlahiyat Alanında Lisans Tamamlama Kayıt Duyurusu

İlahiyat Alanında Lisans Tamamlama Yerleştirme sonuçlarına istinaden yerleşen öğrencilerin kayıt işlemleri Üniversitemiz Rektörlük Öğrenci İşleri Daire Başkanlığında 19-23 Ağustos 2019 tarihleri arasında yapılacaktır.

Lisans Programlarına yerleşen öğrencilerin belirlenen katkı payı/öğrenim ücretleri; T.C.Ziraat Bankası Kars Şubesi nezdinde bulunan;

0147 26158586-5017  nolu hesaba yatırılarak banka dekontu/ bankamatik fişinin kesin kayıt esnasında Öğrenci İşleri Daire Başkanlığına teslim edilmesi gerekmektedir.

Kafkas Üniversitesi 2019-2020 Eğitim-Öğretim yılı öğrenci katkı payı olarak Bakanlar Kurulu tarafından belirlenen;

·         İlahiyat (N.Ö) programı için katkı payı/öğrenim ücreti: 142 TL,

·         İlahiyat (İ.Ö) programı için katkı payı/öğrenim ücreti: 514 TL’ dir.

Kayıt İçin Gereken Belgeler:
1-
Adayın mezun olduğu okuldan aldığı Önlisans Diplomasının aslı ya da Geçici Mezuniyet Belgesinin aslı ve noter onaylı fotokopisi.

2- Başarı Durum Belgesi(Transkript) aslı
3- Ders içeriklerini gösterir belge aslı
4-
Fotoğraf (6 Adet-4,5x6 cm boyutlarında)
5- Lisans Tamamlama Yerleştirme Sonuç Belgesi çıktısı.
6- 1997 ve daha önceki yıllarda doğmuş erkek adaylar için Askerlik şubesinden veya e-devlet üzerinden alacakları askerlik durum belgesi.

7-Nüfus cüzdanı fotokopisi.

8-Öğrenim ücreti dekontu.

*Muafiyet taleplerine ilişkin dilekçeler, onaylı ders içerikleri ile birlikte ilgili birim öğrenci işleri bürolarına teslim edilecektir.

Kayıt İçin Önemli Notlar;

• Adayların kayıt için şahsen başvurmaları gerekmektedir. Posta ile kayıt yapılmaz.
  • Kayıt için istenen belgelerin onaysız sureti ve ya fotokopisi kabul edilmez. Ancak, aslının getirilmesi suretiyle Üniversite tarafından onaylı örneği kabul edilir.
  • Belgeler eksik ise kayıt yapılmaz.
  • Belirtilen tarihler arasında kaydını yaptırmayan aday herhangi bir hak iddia edemez.
  • Üniversiteler, gerçeğe aykırı beyanda bulunarak kayıt yaptıran adaylar hakkında gerekli yasal işlemleri yapmaya yetkilidir.
  • Kendi lehine avantaj sağlamak suretiyle yanlış beyan verdiği anlaşılan adayların kaydı, ilgili üniversite tarafından alınmaz. Kaydı alınmasına rağmen daha sonraki bir tarihte yanlış beyan verdiği tespit edilen kişilerin kayıtları silinir.