ERASMUS PLUS ONLİNE YABANCI DİL SIVAVI HAKKINDA DUYURU

Yeterlilik (Yazılı) Sınavı

08 Temmuz 2020

11:00

KAUZEM e-ders sistemi üzerinden yapılacaktır. İlgili öğrenciler adlarına tanımlanan ‘‘Erasmus+ Yeterlilik Sınavı’’ dersine katılacaklardır. İngiliz Dili ve Edebiyatı ve Diğer Fakülte öğrencileri İngilizce, Rus Dili ve Edebiyatı Bölümü öğrencileri Rusça açılan sınavı seçeceklerdir. Sınavla ilgili her türlü bilgi söz konusu dersin içerisinde yer almaktadır.

ÖNEMLİ NOT: Sınav esnasında tüm öğrencilerin kameraları ve mikrofonları açık olmalıdır. Bu nedenle sınavdan önce tüm kontrollerin yapılması ve eksiklerin giderilmesi önemle rica olunur.

Konuşma Sınavı

10 Temmuz 2020

11:00

Microsoft Office 365 sistemi üzerinden yapılacaktır. Aşağıdaki linkte yer alan adımlar takip edilmeli, şayet yok ise program bilgisayara yüklenmelidir.

ÖNEMLİ NOT: Sınav esnasında tüm öğrencilerin kameraları ve mikrofonları açık olmalıdır. Bu nedenle sınavdan önce tüm kontrollerin yapılması ve eksiklerin giderilmesi önemle rica olunur.