ENGELLİ VE ESKİ HÜKÜMLÜ DAİMİ İŞÇİ ALIMI SINAVI

KAFKAS ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜNE ALINACAK ORTAÖĞRETİM MEZUNU ENGELLİ VE ESKİ HÜKÜMLÜ DAİMİ İŞÇİ ADAYLARINA DUYURU

ORTAÖĞRETİM MEZUNU ENGELLİ VE ESKİ HÜKÜMLÜ DAİMİ İŞÇİ ADAYLARININ YAZILI SINAVI, 21 KASIM 2018 ÇARŞAMBA GÜNÜ SAAT 14.00’TE 205 NOLU MERKEZİ DERSLİKTE (İKTİSAT FAKÜLTESİ ZEMİN KAT) YAPILACAKTIR.

ADAYLARIN İLGİLİ YER VE SAATE HAZIR BULUNMASI GEREKMEKTEDİR.

PERSONEL DAİRE BAŞKANLIĞI

KAFKAS ÜNİVERSİTESİ ENGELLİ VE ESKİ HÜKÜMLÜ DAİMİ İŞÇİ ALIM SINAVI UYGULAMA ESASLARI

1-Sınav 21 Kasım 2018 Çarşamba günü saat 14.00’te İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi 205 nolu Merkezi Derslikte yapılacaktır.

2-Sınavda adaylara çoktan seçmeli test tekniğine dayalı 40 (kırk) soru sorulacak, her soru 2.5 puan değerinde olup, sınav için 60 (altmış) dakika cevaplama süresi verilecektir.

3- Engelli adayları için EKPSS puanının, Eski hükümlü adayları için KPSS puanının %70’i, yazılı puanının %30’u alınarak nihai başarı puanı oluşturulacak ve başarı sıralaması tespit edilecektir.

4-Kadro sayısının 3 katı aday sınava alınacaktır. Kadro sayısının bir katı kadar yedek ilan edilecektir.

5-Adayların sınav sonuçları Kafkas Üniversitesi Web sayfasında duyurulacaktır. Ayrıca adayların adreslerine yazılı olarak tebliğ edilecektir.

SINAV KURULU