2022-2023 AKADEMİK YILI GÜZ DÖNEMİ ERASMUS PLUS ÖĞRENİM ve STAJ HAREKETLİLİĞİ YERLEŞTİRME SONUÇLARI

(2021-1-TR01-KA131-HED-000003074 NOLU PROJE)

2021 Dönemi, 2021-1-TR01-KA131-HED-000003074 proje nolu Erasmus+ Programı Öğrenim ve Staj Hareketliliği kapsamında 21.02.2022-07.03.2022 tarihleri arasında başvuruları alınan ve başvuru ilanında belirtilen kriterler doğrultusunda yapılmış olan öğrenim hareketliliği puan listeleri ekte ilan edilmiştir.

Avrupa Birliği Eğitim ve Gençlik Programları Merkezi Başkanlığı ile Üniversitemiz arasında imzalanacak 2021 Dönemi, 2021-1-TR01-KA131-HED-000003074 proje nolu Erasmus+ Programı Yükseköğretimde Öğrenci ve Personel Hareketliliği Projesi kapsamında yapılan sözleşme ve bütçe doğrultusunda ekteki puan listesi sıralaması göz önüne alınarak öğrenciler faaliyetten yararlanmaya hak kazanmıştır.

Tüm başvuru sahipleri aday statüsünde olup; yararlanmaya hak kazanan adayların karşı kurumdan kabul alamaması, vize alamaması, uluslararası seyahatlerin askıya alınması ve ülkeye giriş-çıkışların yasaklanması gibi durumlardan dolayı faaliyetini gerçekleştirememesinden ve bundan dolayı doğacak maddi yükümlülüklerden Uluslararası İlişkiler Koordinatörlüğü sorumlu tutulamaz.

Erasmus+ Öğrenci Öğrenim Hareketliliği faaliyetinden feragat etmek isteyen öğrencilerin, feragat dilekçelerini ilan tarihinden itibaren 15 gün içerisinde Koordinatörlüğümüze teslim etmesi gerekmektedir.

Seçim sonuçlarına itiraz süresi; seçim sonuçlarının Üniversitemiz web sayfasında ilan edildiği tarihten itibaren 15 gündür.

Erasmus+ Öğrenim Hareketliliği Puan Listesi ve Yerleştirme Sonuçları Üniversitemiz web sayfasında ilan edilmiştir. Bu ilan tebliğ niteliğindedir ve adaylara telefon ya da e-posta yoluyla bilgilendirme yapılmayacaktır.

BİLGİLENDİRME TOPLANTISI: 4 Nisan 2022 Pazartesi- Saat: 14.00

Fen Edebiyat Fakültesi A Blok Amfi-1

ÖNEMLİ NOT: Bilgilendirme Toplantısına katılımın sağlanması önem arz etmektedir. Yapılacak bilgilendirme toplantısına mazeretsiz olarak katılmayan öğrencilere, Erasmus’ a tekrar başvurmaları halinde -5 puan uygulanacaktır.

Kafkas Üniversitesi

Erasmus Kurum Koordinatörlüğü