2019-2020 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI GÜZ YARIYILI KAYIT YENİLEME DUYURUSU

2019-2020 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI GÜZ YARIYILI DERS KAYIT DUYURUSU

Kayıt Yenileme Tarihleri: 09.09.2019 - 13.09.2019

2019-2020 eğitim öğretim yılı GÜZ  yarıyılında ders kayıt işleminin gerçekleştirilmesi için; 09/09/2019 - 13/09/2019 tarihleri arasında https://obsyeni.kafkas.edu.tr/ adresinden veya Kafkas üniversitesi web anasayfasında bulunan öğrenci bilgi sisteminden  kullanıcı adının ve şifresinin yazılarak sisteme giriş yapılması ve  kayıt işleminin tamamlanması gerekmektedir.

Öğrenim ücreti/ katkı payı görüntüleme: 2019-2020 Öğretim yılında Üniversitemize normal öğrenim süresinde öğrenimine devam eden (Örgün Öğretim) öğrenciler ilan edilen katkı paylarını ödemeyeceklerdir. Bu öğrenciler dışındakiler yatırılması gereken öğrenim ücreti/ katkı payına dair uyarı alacaklardır. Öğrenciler, öğrenim ücreti/ katkı payını ZİRAAT BANKASI’NIN  tüm şubelerinden öğrenci numaraları ile ONLİNE olarak yatırabileceklerdir.

Harç yatıracak olan ikinci öğretim, yabancı uyruklu ve öğrenim süresini aşan örgün öğretim öğrencilerinin kayıt süresince yatırdıkları ücretler bilgi sistemine aynı anda yansıtılacak ve ders kayıtlarını yapabileceklerdir.

.

ÇOK ÖNEMLİ! Kesin kayıt işlemini gerçekleştirmiş öğrencilerin sistemden yazdır butonu ile ders kaydının kesinleştiğine dair çıktı almaları ve danışmanlarına onaylatmaları önemlidir. Herhangi bir ders kayıt sorununda bu çıktıyı ibraz edemedikleri takdirde sistemdeki kayıtlar dikkate alınacaktır.

2019-2020 Eğitim-Öğretim Yılı GÜZ  Yarıyılı Kayıt Yenileme İşlemlerine İlişkin ayrıntılı bilgi ve Kayıt Yenileme Kılavuzu  için tıklayınız.

NOT: 2019 YILINDA ÜNİVERSİTEMİZE YENİ KAYIT YAPAN ÖĞRENCİLER İN DERS KAYITLARI OTOMATİK OLARAK  YAPILACAKTIR. ANCAK  E –DEVLETTEN  KAYIT YAPTIRAN  İKİNCİ ÖĞRETİM ÖĞRENCİLERİ İSE HARÇLARINI YATIRMADIKLARI SÜRECE DERS KAYITLARI YAPILMAYACAKTIR.AYRICA İKİ ÜNİVERSİTE OKUYAN ÖĞRENCİLERİN BİRİNİN HARÇ ÜCRETİNİ KENDİLERİ KARŞILAYACAKTIR.

2019-2020 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI ÖĞRENCİ KATKI PAYLARI LİSTESİ İÇİN TIKLAYINIZ.