2019-2020 Akademik Yılı Erasmus Plus Programı Personel Ders Verme ve Eğitim Alma Hareketliliği Başvuru Çağrısı

2019-2020 Akademik Yılı Erasmus+ Programı Personel Hareketliliği İlanı

2019-2020 Akademik Yılı Erasmus+ Programı (2018-1-TR01-KA103-050234 nolu proje) kapsamında Personel Eğitim Alma/Ders Verme Hareketliliği için başvurular 20 Kasım 2019 - 09 Aralık 2019 tarihleri arasında yapılacaktır.

Adaylar duyurunun ekinde yer alan ilanı dikkatlice okuduktan sonra başvuru formunu ve eklerini eksiksiz olarak ve elektronik ortamda doldurarak söz konusu tarihler arasında Erasmus+ Kurum Koordinatörlüğü’ne ( Rektörlük Binası, 1.Kat ) elden teslim etmek suretiyle başvuru yapabilirler.

*** Personel Hareketliliğine başvuran personellerin; Erasmus+ Personel Hareketliliği Puan Listesi ve Yerleştirme Sonuçları’nın Üniversitemiz web sayfasında yayınlandığı tarihten itibaren 1 ay içerisinde davet mektubu almaları gerekmektedir. Zamanında davet mektubu getirmeyen personellerin yerine listedeki bir başka personel için işlemler başlatılacaktır.

Kafkas Üniversitesi

Erasmus+ Kurum Koordinatörlüğü

Ders Verme Hareketliliği Başvuru İlanı ve Başvuru Formu

Eğitim Alma Hareketliliği (Akademik Personel) Başvuru İlanı ve Başvuru Formu

Eğitim Alma Hareketliliği (İdari Personel) Başvuru İlanı ve Başvu Formu

*** Erasmus+ Anlaşmalı Üniversiteler ''Birimimiz WEB'' sayfasında mevcuttur.