2020-2021 AKADEMİK YILI BAHAR DÖNEMİ ERASMUS PLUS ÖĞRENİM STAJ HAREKETLİLİĞİ ONLİNE YETERLİLİK SINAVINA GİRECEK ÖĞRENCİLERİN LİSTESİ

Erasmus+ Yeterlilik Sınavı

26 Ekim 2020 Saat 10:00

KAUZEM e-ders sistemi üzerinden yapılacaktır. İlgili öğrenciler adlarına tanımlanan ‘‘Erasmus+ Yeterlilik Sınavı’’ dersine katılacaklardır. İngiliz Dili ve Edebiyatı ve Diğer Fakülte öğrencileri İngilizce, Rus Dili ve Edebiyatı Bölümü öğrencileri Rusça, Mütercim-Tercümanlık Bölümü öğrencileri Fransızca açılan sınavı seçeceklerdir. Sınavla ilgili her türlü bilgi söz konusu dersin içerisinde yer almaktadır.

ÖNEMLİ NOT: Sınav esnasında tüm öğrencilerin kameraları ve mikrofonları açık olmalıdır. Bu nedenle sınavdan önce tüm kontrollerin yapılması ve eksiklerin giderilmesi önemle rica olunur.

Erasmus+ Konuşma Sınavı

27 Ekim 2020 Saat 10:00

Microsoft Teams sistemi üzerinden yapılacaktır. İlgili öğrenciler adlarına tanımlanan ‘‘Erasmus+ Konuşma Sınavı’’ dersine katılacaklardır. İngiliz Dili ve Edebiyatı ve Diğer Fakülte öğrencileri İngilizce, Rus Dili ve Edebiyatı Bölümü öğrencileri Rusça, Mütercim-Tercümanlık Bölümü öğrencileri Fransızca açılan sınavı seçeceklerdir. Sınavla ilgili her türlü bilgi söz konusu dersin içerisinde yer almaktadır.