2019-2020 AKADEMİK YILI BAHAR DÖNEMİ ERASMUS PLUS ÖĞRENCİ ÖĞRENİM VE STAJ HAREKETLİLİĞİ ÇAĞRISI

2019-2020 Akademik Yılı Bahar Dönemi Erasmus+ Öğrenci Başvuruları

2019-2020 Akademik Yılı Bahar Dönemi, Erasmus+ Programı, 2019-1-TR01-KA103-063684 proje nolu “Öğrenci Öğrenim ve Staj Hareketliliği” için başvurular duyuruda yer alan başvuru formuyla yapılacaktır.

Adaylar duyurunun ekinde yer alan ilanı dikkatlice okuduktan sonra elektronik ortamda doldurdukları başvuru formunu ve başvuru için ilanda belirtilen diğer belgeleri eksiksiz olarak Erasmus+ Kurum Koordinatörlüğü’ne (Rektörlük Binası, 1.Katelden teslim etmek suretiyle başvuru yapabilirler.

Öğrenim ve staj hareketliliklerinin her ikisine başvuran adaylar ise elektronik ortamda doldurdukları tercih dilekçelerini de başvuru belgeleriyle birlikte teslim etmek zorundadırlar.

Süresi içinde yapılmayan başvurular işleme konulmayacaktır.

Bütün belgeler aynı zamanda teslim edilmelidir. Eksik belge ile başvurular kesinlikle kabul edilmeyecektir.

Başvuruda bulunan öğrenciler için Yabancı Dil Sınavı tarihi, saati ve sınav yeri sınava girecek aday öğrencilerin listesiyle Üniversitemiz resmi internet sayfasında ilan edilecektir.

Son başvuru 18 Ekim 2019 tarihindedir.

Kafkas Üniversitesi

Erasmus+ Kurum Koordinatörlüğü