Kağızman Meslek Yüksekokulu Genç Girişimciler Topluluğumuz Erzurum’da

Lösemili Çocuklar Haftası münasebetiyle Kağızman Meslek Yüksekokulu Genç Girişimciler Topluluğu, Kağızman Meslek Yüksekokulu Müdürlüğü ve Kağızman Belediyesi'nin katkıları ile Erzurum Araştırma Hastanesi Onkoloji ve Hematoloji bölümüne giderek kanser hastalarını ziyaret etmişlerdir. Kağızman esnafının katkılarıyla poliklinikteki çocuklara oyuncak ve boyama kitapları hediye edilmiştir.

Ayrıca tedavisi bitmiş bir hastanın evine dönmek üzere hazırlık yaptığını gören öğrencilerimiz bu durum karşısında yaşadıkları sevinci hasta ve hasta yakınları ile paylaşmışlardır. Hasta yakınları öğrencilerimizin bu ziyaretinden çok memnun olduklarını ifade etmiş, vakit buldukça da ziyaretlerine gelmelerini dile getirmişlerdir. Öğrencilerimiz bu tür ziyaretlerin psikolojik ve sosyolojik katkılarına bire bir şahit olmuşlardır.

Hastane bahçesinde de diğer hasta ve çocuklarla iletişime geçilmiş, hastaların yüzlerinde ufak da olsa küçük bir tebessüm oluşturabilmenin önemi vurgulanmıştır. Tüm hastalarımıza iyi dilek ve temennilerimizle yanlarında olduğumuzu ifade ediyor ve her birine acil şifalar diliyoruz.  Bu ziyarete katkı sağlayan Yüksekokul Müdürümüz Yrd. Doç.Dr. Yunus ZENGİN’e Erzurum Araştırma Hastanesi’ne, Kağızman Belediye’sine, Kağızman halkı ve esnafına katkılarından dolayı çok teşekkür ediyoruz.