Sevgili öğrenci ve mezunlarımız, kariyer merkezi ve işverenlerin buluşma noktası http://yetenekkapisi.org kullanıma açılmıştır.

Sevgili öğrencilerimiz ve mezunlarımız! Cumhurbaşkanlığı İnsan Kaynakları Ofisi bünyesinde iş ve staj ilanlarını takip edebilmeniz ve bu ilanlara başvuru yapabilmeniz için www.yetenekkapisi.org portalı hizmete açılmıştır. Aynı zamanda üniversitemiz Kariyer Geliştirme Uygulama ve Araştırma Merkezi tarafından yapılacak tüm eğitim ve etkinlere yine bu portal üzerinden ulaşabileceksiniz. Web sayfasına girip kayıt olmanız ve size gelecek maille birlikte aktivasyon yapmanız yeterlidir. Önümüzdeki günlerde İşkur ve üniversitemiz iş birliğinde mezun durumunda olan öğrencilerimiz için İşkur İş Kulübü tarafından uzaktan eğitim yoluyla mülakat teknikleri, özgeçmiş hazırlama, telefon görüşmeleri gibi sizleri iş hayatına hazırlayacak teorik ve uygulamalı bir eğitim verilecektir. Başvurular www.yetenekkapisi.org adresinden alınacaktır. Detaylı bilgiler, soru ve görüşleriniz için Kafkas Üniversitesi Kariyer Geliştirme Uygulama ve Araştırma Merkezini (@kaukagem) tüm sosyal platformlardan takip edebilirsiniz.

Yetenek kapısı platformu üzerinden iş/staj ilanlarına ve etkinliklere başvurabilmek için "profilinizi tamamlamalı" ve "öz geçmiş" oluşturmalısınız.

www.yetenekkapisi.org  platformu üzerinden profilinizi nasıl tamamlayacağınızı görmek için Hemen Tıklayın!