İKTİSADİ VE İDARİ BİLİMLER FAKÜLTESİ

30 Eylül 2022

2022-2023 AKADEMİK YILINDA EK KONTENJANLA KAYITLANAN ÖĞRENCİLERİMİZ İÇİN ORTAK ZORUNLU YABANCI DİL (5-i) MUAFİYET SINAVI PROGRAMI

2022-2023 akademik yılında Üniversitemizin Fakülte, Yüksekokul ve Meslek Yüksekokullarına (zorunlu hazırlık programları olmayan bölümlere) ek kontenjanla kayıtlanan öğrencilerimize haftada 2 veya 3 saat okutulacak olan zorunlu yabancı dil (İngilizce) dersinden muaf olmak isteyen öğrencilerimiz için 8 Ekim 2022 tarihinde Ortak Zorunlu Yabancı Dil Muafiyet Sınavı yapılacaktır. Sınav programı aşağıdadır. Sınava girmek isteyen öğrencilerimizin kayıtlandıkları birime dilekçe vermeleri gerekmektedir.

Öğrencilerimize duyurulur.

EK KONTENJAN-ORTAK ZORUNLU YABANCI DİL MUAFİYET SINAVI   DÜZENLEME VE DEĞERLENDİRME SINAVI PROGRAMI

Sınav Türü

Saati ve Süresi