2020-2021 Eğitim-Öğretim Yılı Ders Kayıt Duyurusu

Üniversitemiz Senatosu tarafından belirlenen akademik takvime göre, Fakültemiz öğrencilerinin 2020-2021 eğitim-öğretim yılı güz yarıyılı katkı payı ödemeleri ve ders kayıt dönemi 28 Eylül – 02 Ekim 2020 tarihleri arasında yapılması kararlaştırılmıştı, ancak öğrenci mağduriyeti de dikkate alınarak ders kayıtlanma haftası ve katkı payı ödemesi iki hafta öne alınarak 16 Eylül – 02 Ekim 2020 tarihleri arasında yapılacaktır.

Birinci sınıfa yeni kayıt yaptıran öğrencilerin 2020-2021 eğitim-öğretim yılı güz yarıyılı ders kayıtları Fakültemiz öğrenci işleri tarafından online olarak yapılacaktır.

2.öğretim, uzaktan eğitim bölümü öğrencileri ile uzatan öğrencilerimizin ders kaydı yapabilmeleri için katkı payı ödemelerini “Öğrenci Numarası” ile T.C Ziraat Bankası ATM’lerinden yapacaklardır.

Tüm Fakültemiz öğrencilerine duyurulur.