FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ 2020 - 2021 GÜZ YARIYILI TEZSİZ İŞ SAĞLIĞI VE GÜVENLİĞİ YÜKSEK LİSANS PROGRAMINA KESİN KAYIT HAKKI KAZANANLAR

ü  KESİN KAYITLAR 21 – 25 EYLÜL 2020 TARİHLERİ ARASINDA ONLİNE OLARAK YAPILACAKTIR!

ü  DERS KAYITLARI: 28 EYLÜL – 02 EKİM 2020

ü  DERS BAŞLANGICI: 05 EKİM 2020

KESİN KAYIT İÇİN İSTENEN BELGELER kaufenbil362@gmail.com

ADRESİNE e-mail OLARAK GÖNDERİLECEKTİR!

ÖNEMLİ NOT: Tezsiz Yüksek Lisans Programlarına müracaat eden adayların değerlendirmeleri Lisans Ortalamalarına göre yapılmıştır.

Disiplinler Arası Tezsiz İş Sağlığı ve Güvenliği (DİSG) Programının birinci taksiti 2500 TL’dir. Ödeme işlemi; kesin kayıt yapıldıktan sonra bankalardan veya banka mobil uygulamalarından,

ØÖdemeler

ØEğitim ödemeleri

ØAnlaşmalı üniversitelerden Kafkas üniversitesi

Seçilerek öğrenci numarası ile yapılacaktır.

“TC Kimlik numarası ile yapılan ödemeler sistemsel sorunlara sebep olduğundan ödemelerde öğrenci numarası kullanılmalıdır”

Ödeme işlemi kesin kayıttan sonra yapılacak olup öğrenci numaraları kesin kayıt işleminden sonra mail yoluyla bildirilecektir.

KESİN KAYIT İÇİN GEREKLİ BELGELER

1.       Kesin Kayıt Dilekçesi (Dilekçe Örneği için Tıklayınız!)

2.       Mezuniyet belgesinin e-devlet çıktısı (PDF formatında).

3.       Nüfus Cüzdan fotokopisi (JPEG formatlı hali).

4.       Nüfus kayıt örneği (karekodlu e-devlet çıktısı PDF formatında).

5.       Vesikalık fotoğrafın JPEG formatlı taranmış hali.

6.       Adli Sicil belgesi (karekodlu e-devlet çıktısı) PDF formatında.

7.       Erkek adaylar için askerlik durum belgesi (karekodlu e-devlet çıktısı PDF formatında).

KESİN KAYIT İÇİN İSTENEN BELGELER kaufenbil362@gmail.com

ADRESİNE e-mail OLARAK GÖNDERİLECEKTİR!