ERASMUS STAJ HAREKETLİLİĞİ (2019 PROJE DÖNEMİ) BAŞVURU İLANI

2019 PROJE DÖNEMİ

ERASMUS STAJ HAREKETLİLİĞİ

Erasmus+ Programı, 2019 Proje Dönemi “Öğrenci Staj Hareketliliği” için başvurular 15 Şubat -8 Mart 2021 tarihleri arasında duyuruda yer alan başvuru formuyla yapılacaktır.

***Başvuru formu ilanın en alt kısmında yer almaktadır.

***Anlaşmalı üniversiteler ve Staj yeri için öneriler Erasmus+ web sayfasında mevcuttur.

Adaylar duyurunun ekinde yer alan ilanı dikkatlice okuduktan sonra elektronik (bilgisayar) ortamda doldurdukları başvuru formunu ve başvuru için ilanda belirtilen diğer belgeleri eksiksiz olarak Erasmus+ Kurum Koordinatörlüğü’ne (Rektörlük Binası, 1.Katelden teslim etmek ya da posta/kargo yoluyla ulaştırmak suretiyle başvuru yapabilirler.

Süresi içinde yapılmayan başvurular işleme konulmayacaktır.

Bütün belgeler aynı zamanda teslim edilmelidir. Eksik belge ile başvurular kesinlikle kabul edilmeyecektir.

Başvuruda bulunan öğrenciler için Online Yabancı Dil Sınavı tarihi, saati ve sınav yeri (başvuru bittikten sonra) sınava girecek aday öğrencilerin listesiyle Üniversitemiz resmi internet sayfasında ilan edilecektir.

Son başvuru 08 Mart 2021 tarihindedir.

Kafkas Üniversitesi

Erasmus+ Kurum Koordinatörlüğü

2019 PROJE DÖNEMİ ERASMUS+ ÖĞRENCİ STAJ HAREKETLİLİĞİ BAŞVURU İLANI İÇİN TIKLAYINIZ.