2020-2021 AKADEMİK YILI BAHAR DÖNEMİ ERASMUS PLUS ONLİNE YABANCI DİL SINAVI

Yeterlilik (Yazılı) Sınavı

26 Ekim 2020

10:00

KAUZEM e-ders sistemi üzerinden yapılacaktır. İlgili öğrenciler adlarına tanımlanan ‘‘Erasmus+ Yeterlilik Sınavı’’ dersine katılacaklardır. İngiliz Dili ve Edebiyatı ve Diğer Fakülte öğrencileri İngilizce, Rus Dili ve Edebiyatı Bölümü öğrencileri Rusça, Mütercim-Tercümanlık Bölümü öğrencileri Fransızca açılan sınavı seçeceklerdir. Sınavla ilgili her türlü bilgi söz konusu dersin içerisinde yer almaktadır.

ÖNEMLİ NOT: Sınav esnasında tüm öğrencilerin kameraları ve mikrofonları açık olmalıdır. Bu nedenle sınavdan önce tüm kontrollerin yapılması ve eksiklerin giderilmesi önemle rica olunur.

Konuşma Sınavı

27 Ekim 2020

10:00

Microsoft Teams sistemi üzerinden yapılacaktır. İlgili öğrenciler adlarına tanımlanan ‘‘Erasmus+ Konuşma Sınavı’’ dersine katılacaklardır. İngiliz Dili ve Edebiyatı ve Diğer Fakülte öğrencileri İngilizce, Rus Dili ve Edebiyatı Bölümü öğrencileri Rusça, Mütercim-Tercümanlık Bölümü öğrencileri Fransızca açılan sınavı seçeceklerdir. Sınavla ilgili her türlü bilgi söz konusu dersin içerisinde yer almaktadır.

*** Başvuru aşamasında geçerli dil sınavı sonuçlarını (YDS/YOKDİL gibi) Ofisimize teslim eden adaylar Konuşma (Speaking) Sınavına katılacaklardır.