2020-1-TR01-KA103-081725 PROJE DÖNEMİ ERASMUS PERSONEL HAREKETLİLİĞİ BAŞVURU İLANI

Erasmus+

2020 Proje Dönemi

(2020-1-TR01-KA103-081725)

Personel Hareketliliği İlanı

Erasmus+ Programı (2020-1-TR01-KA103-081725 nolu proje) kapsamında Personel Eğitim Alma/Ders Verme Hareketliliği için başvurular 03 - 22 Şubat 2021 tarihleri arasında yapılacaktır.

Adaylar duyurunun ekinde yer alan ilanı dikkatlice okuduktan sonra başvuru formunu ve eklerini eksiksiz olarak ve elektronik ortamda doldurarak söz konusu tarihler arasında Erasmus+ Kurum Koordinatörlüğü’ne elden teslim ( Rektörlük Binası, 1.Kat ) ya da e-posta yoluyla (kafkasiro@gmail.com / erasmus@kafkas.edu.tr) başvuru yapabilirler.

Kafkas Üniversitesi

Erasmus+ Kurum Koordinatörlüğü

Ders Verme Hareketliliği Başvuru İlanı ve Başvuru Formu

Eğitim Alma Hareketliliği (Akademik Personel) Başvuru İlanı ve Başvuru Formu

Eğitim Alma Hareketliliği (İdari Personel) Başvuru İlanı ve Başvu Formu

*** Erasmus+ Anlaşmalı Üniversiteler ''Erasmus WEB'' sayfasında mevcuttur.