2019-2020 Akademik Yılı 2018 Dönemi (2018-1-TR01-KA103-050234 nolu proje) Erasmus Plus Programı Personel Hareketliliği Yerleştirme Sonuçları

*** Değişim faaliyetinin en geç 15 Mayıs 2020 tarihinden önce tamamlanması gerekmektedir.( Karşı kurumdan alınan davet mektupları bu tarih göz önünde bulundurularak alınmalıdır.)

*** Personel Hareketliliği kapsamında ASIL listede yer alan ve başvuru esnasında ‘Davet Mektubu’ getirmemiş personelin; Erasmus+ Personel Hareketliliği Puan Listesi ve Yerleştirme Sonuçları’ nın Üniversitemiz WEB sayfasında yayınlandığı tarihten itibaren 16 Ocak 2020 tarihine kadar davet mektubu almaları gerekmektedir. Zamanında davet mektubu getirmeyen personellerin yerine yedek listedeki personel için işlemler başlatılacaktır.

Seçim Sonuçlarına İtiraz ve Hareketlilikten Feragat Etme:

Seçim sonuçlarına itiraz süresi; seçim sonuçlarının Üniversitemiz web sayfasında ilan edildiği tarihten itibaren 15 gündür.

Personelin hareketlilikten feragat etme süresi; seçim sonuçlarının Üniversitemiz web sayfasında ilan edildiği tarihten itibaren 15 gündür. Mücbir sebep dışında hakkından feragat eden personellerin bir sonraki başvurularında toplam puanlarından 20 puan düşülecektir.

Kafkas Üniversitesi

Erasmus+ Kurum Koordinatörlüğü