ICCI_EPOK 2018 Kongresi Fakültemizde Yurtdışında ve Yurtiçinde Birçok Akademisyenin Katılımıyla Gerçekleşmiştir.

6. Uluslararası Eğitim Programları ve Öğretim Kongresi 11-13 Ekim 2018 tarihleri arasında Üniversitemiz ve EPÖDER işbirliği ile Eğitim Fakültemizde yurtdışında ve yurtiçinde  birçok akademisyenin katılımıyla gerçekleşmiştir.

Kongre başkanlarına, kongremizin çağrılı konuşmacılarına, bildiri ya da posterleriyle Türkiye’den ve yurt dışından kongremize katılan değerli bilim insanlarına, kongremizin aksamadan gerçekleşebilmesi ve sonuçlandırılabilmesi yolunda değerli katkıları olan kongre düzenleme kurulu üyelerine, hakem kurulunda yer alan ve değerlendirmeleriyle katkılarını esirgemeyen öğretim üyelerine, öğrencilerimize maddi ve teknik destekleriyle işimizi kolaylaştıran ve e-kitabın basımını gerçekleştiren Pegem Akademi Yayınevi’ne içten teşekkürlerimizi sunuyoruz.