Eğitim

Üniversite Rektörümüzün öncülüğünde “Klasik sınıf ortamlarının dışında öğrenme.” başlığı ile belirlenen üniversitemizin yeni eğitim yaklaşımı, üretilen bilginin üniversite sınırlarından daha geniş bir kitleye ulaştırılması üzerine yoğunlaşmaktadır. Kafkas Üniversitesi Uzaktan Eğitim Uygulama ve Araştırma Merkezi bu yeni eğitim anlayışının yerine getirilmesi üzerine kurulmuş olup Uzaktan Eğitim ile yürütülecek olan birçok program açılmıştır.

Kafkas Üniversitesi Kütüphane ve Dokümantasyon Daire Başkanlığı, çağdaş donanımı ve zengin koleksiyonlarıyla hem öğrencilerin hem de araştırmacıların hizmetindedir. Bin 200 metrekareyi aşan kullanım alanı olan kütüphanede, 10 adet çalışma salonu yanı sıra 2 adet okuma salonu bulunmaktadır. Uzman kütüphanecilerin görev aldığı Kafkas Üniversitesi Kütüphane ve Dokümantasyon Merkezinde, çağdaş anlamda bilgi sunma, araştırma ve dokümantasyon hizmetleri bilgisayarlarla desteklenmekte, internet ve diğer network bağlantıları kullanılmaktadır. Merkezde, 80.000’ini aşkın kitap ve elektronik ortamda ulaşabilecek 10’larca e-kaynak ve süreli yayınlar bulunmaktadır.

2091 kez görüntülendi.