Barınma-Beslenme

Genç bir nüfusa, çok sayıda yükseköğretim öğrencisine sahip olan Kars’ta, öğrencilerin barınma sorunu büyük ölçüde çözümlenmiştir. Kredi ve Yurtlar Kurumuna ve özel yurtlara ait öğrenci yurtları bulunmaktadır. Ayrıca, kiraladıkları evlerde, apartlarda ve stüdyo dairelerde de kalabilen öğrenciler, bu konuda Karslılardan da büyük destek görmektedirler.

Kafkas Üniversitesinin hemen hemen tüm birimlerinde, öğrencilerin sürekli yararlanabildiği kantin ve kafeteryalar bulunmaktadır. Merkez Kampüsteki öğrenci kafeteryasında her öğlen 3 çeşit yemek çıkmaktadır ve isteyen her öğrenci yararlanmaktadır. Ayrıca, Sarıkamış Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu, Sarıkamış Meslek Yüksekokulu ve Kağızman Meslek Yüksekokullarında da öğrenci kafeteryaları bulunmaktadır.

Ayrıca Prof. Dr. Nihat BAYŞU Konukevimiz; 32 Oda, 64 yatak, 220 kişilik restoran, 200 kişilik lokal, 90 kişilik konferans salonu ve yan üniteleriyle konaklayanların rahatı ve güvenliğini ön planda tutularak hizmet vermektedir.

ODALAR:

İki kişilik normal oda 20 adet,