2021-2022 AKADEMİK YILINDA EK KONTENJAN İLE KAYITLANAN ÖĞRENCİLERİMİZ İÇİN ORTAK ZORUNLU YABANCI DİL (5-ı) MUAFİYET SINAVI PROGRAMI

T.C.

KAFKAS ÜNİVERSİYTESİ

YABANCI DİLLER YÜKSEKOKULU

2021-2022 AKADEMİK YILINDA EK KONTENJAN VE DGS İLE KAYITLANAN ÖĞRENCİLERİMİZ İÇİN

ORTAK ZORUNLU YABANCI DİL (5-ı) MUAFİYET SINAVI PROGRAMI

2021-2022 akademik yılında Üniversitemizin Fakülte, Yüksekokul ve Meslek Yüksekokullarına (zorunlu hazırlık programları olmayan bölümlere) ek kontenjan ve DGS ile kayıtlanan öğrencilerimize  haftada 2 veya 3 saat okutulacak olan zorunlu yabancı dil   (İngilizce) dersinden muaf olmak isteyen öğrencilerimiz için 15 Ekim 2021 tarihinde Ortak Zorunlu Yabancı Dil Muafiyet Sınavı yapılacaktır. Sınav programı aşağıdadır. Sınava girmek isteyen öğrencilerimizin kayıtlandıkları birime dilekçe vermeleri gerekmektedir.

Öğrencilerimize duyurulur.

ÖNEMLİ NOT !!!

Covid-19 tedbirleri kapsamında öğrencilerimizin kendileri ve diğer öğrencilerin sağlığı için sınavdan önce aşılarını tamamlamaları ya da PCR testi yaptırmaları önemle rica olunur.

SINAVIN TÜRÜ

TARİHİ

SAATİ

SINAV YERİ

Test

15.10.2021

(Süre 1 saat)

MERKEZİ DERSLİKLER ANFİLERİ

NOT : MERKEZİ DERSLİKLER ANFİLERİ EĞİTİM FAKÜLTESİNİN YANINDADIR.