İLKÖĞRETİM MATEMATİK ÖĞRETMENLİĞİ MATERYAL SERGİSİ

Üniversitemiz Eğitim Fakültesi İlköğretim Matematik Öğretmenliği 2. Sınıf öğrencileri Matematik Eğitimi Anabilim Dalı Başkanı Doktor Öğretim Üyesi Şükrü İlgün ve ders yürütücüsü Doktor Öğretim Üyesi Ruhşen Aldemir önderliğinde Materyal Sergisi düzenledi. Sergi açılışında konuşma yapan Eğitim Fakültesi Dekan Yardımcısı Doçen Doktor Murat Taştan “ İlköğretim matematik Öğretmenliği 2. Sınıf öğrencilerimiz Doktor Öğretim Üyesi Şükrü İlgün ve ders yürütücüsü Doktor Öğretim Üyesi Ruhşen Aldemir hocamızın organizatörlüğünde Öğretim Teknolojileri ve materyal tasarımı dersi kapsamında matematik daha kolay nasıl öğretilir, ya da matematik öğretirken daha kolay hangi materyallerden faydalanabiliriz kısmında emek vermişler. Başta hocalarımız olmak üzere emeği geçen tüm öğrencilerimizi canı gönülden tebrik ediyorum.” İfadelerini kullanmıştır.

Sergiye gün boyunca ilimiz merkez ortaokullarının öğretmenlerinin, idarecilerinin, öğrencilerinin ve üniversite personel ve öğrencilerinin yoğun katılımı olduğu gözlenmiştir. Materyaller eşliğinde orta okul öğrencilerine İlköğretim Matematik Öğretmeni adayları materyallerle  etkinlik yaptırmışlardır.