Üniversitemizde Aday Memurlar İçin Düzenlenen Temel ve Hazırlayıcı Eğitim Programı Başladı

Üniversitemiz Personel Daire Başkanlığı tarafından düzenlenen Üniversitemize 2012 yılında atanan aday memurların Temel ve Hazırlayıcı Eğitim Programı 10 Ocak 2013 Cuma günü Tıp Fakültesi Konferans Salonunda Üniversitemiz Genel Sekreteri Sayın Zülfükar GÜRBOĞA’nın açılış konuşmasıyla başladı. Açılış konuşmasında eğitim programının içeriğiyle ilgili bilgi veren Sayın Zülfükar GÜRBOĞA, eğitimde emeği geçen herkese teşekkür ederken, katılan aday memurlara da başarılar diledi. 10 Ocak-9 Mart tarihleri arasında gerçekleşmesi planlanan Temel ve Hazırlayıcı Eğitim Programına 50(elli) aday memur katılırken, Temel Eğitim Programının ilk dersi olan Atatürk İlkeleri dersi Okt. Sertaç DEMİR tarafından verildi. Temel Eğitim Programında Devlet Personel Başkanlığınca zorunlu olan Atatürk İlkeleri, T.C.Anayasası, Genel Olarak Devlet Teşkilatı, 657 Sayılı Devlet Memurları Kanunu, Haberleşme, Yazışma-Dosyalama Usulleri, Devlet Malını Koruma ve Tasarruf Tedbirleri, Gizlilik ve Gizliliğin Önemi, Halkla İlişkiler, İnsan Hakları, Türkçe Dilbilgisi Kuralları, Milli Güvenlik Bilgileri, İnkılap Tarihi dersleri yer alırken, Hazırlayıcı Eğitim Programında ise Üniversitemizin yapısını içeren dersler yer almaktadır. Mevcut dersler üniversitemiz bünyesinde görev yapan Öğretim Elemanları ve İdari Personel tarafından verilecektir.