Yüksekokulumuz Öğretim Elemanlarının Konuşmacı Olarak Katıldığı "Karsta Turizm" Konulu Konferans Düzenlendi.

Turizm Haftası etkinlikleri kapsamında Kars İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü’nün 19 Nisan 2017 Çarşamba günü düzenlemiş olduğu “Kars’ta Turizm” konulu konferansa Yüksekokulumuz  öğretim elemanlarından Öğr.Gör. Murat KILIÇBEY, Öğr.Gör. Murat KORUCUK, Öğr.Gör. Erol GEÇGİN  konuşmacı olarak , Üniversitemiz Rektörü Prof.Dr. Sami ÖZCAN , Kars İl Kültür ve Turizm Müdürü Hakan DOĞANAY, Kars Bilim, Sanayi ve Teknoloji İl Müdürü Tarık Tarkan KOCAGÖZ , Kars İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Osman URLUNÇ, Kars İl Milli Eğitim Müdürlüğü Şube Müdürü Yener KAYA, sivil toplum kuruluşları , eğitimciler ve öğrenciler dinleyici olarak katılmışlardır.