8 Haziran 2017 Tarihinde 2016-2017 Eğitim-Öğretim Yılı Mezuniyet Töreni Gerçekleştirildi.

Kafkas Üniversitesi Sarıkamış Kampüsü Kapalı Spor Salonu’nda 08 Haziran 2017 tarihinde  Sarıkamış Meslek Yüksekokulu ve Sarıkamış Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu’nun ortak düzenlediği oldukça yoğun bir katılımın olduğu "2016-2017 Eğitim-Öğretim Yılı Mezuniyet Töreni" gerçekleştirildi.

Törene Sarıkamış Belediye Başkanı, Sarıkamış AK PARTİ İlçe Başkanı, Sarıkamış’ta görev yapmakta olan daire amirleri, Sarıkamış Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu Müdürü ve Müdür Yardımcıları, Sarıkamış Meslek Yüksekokulu Müdürü ve Müdür Yardımcıları ile  akademik ve idari personeller, mezun olan öğrenciler ve aileleri , basın mensupları katıldı.