Sürekli Eğitim Merkezi (KAUSEM) Ultra Hafıza işbirliği ile LYS'ye yönelik hafıza teknikleri ile eğitimler yapılacaktır.

Üniversitemizin yürüttüğü, şehrimizin akademik başarısını artırmaya yönelik çalışmalar kapsamında Kafkas Üniversitesi Sürekli Eğitim Merkezi (KAUSEM) ve Ultra Hafıza Eğitim Danışmanlık şirketi işbirliğiyle il genelinde KPSS ve LYS sınavlarına hazırlık programları düzenlenecektir.

Kafkas Üniversitesi Konferans Salonları’nda düzenlenecek programlarda KPSS’ye yönelik Matematik, Tarih ve Coğrafya, LYS’ye yönelik olarak ise Tarih ve Coğrafya programları gerçekleştirilecektir. Hafıza Teknikleri Uzmanı Ali İhsan KARAHALİLOĞLU, Matematikçi yazar Mehmet KARAYİĞİT ve Hafız Teknikleri Öğretmeni Kadir SIRMA’nın sunumlarıyla gerçekleşecek derslerde, Matematik programı 4 gün, Tarih programı 3 gün, Coğrafya programı ise 2 gün sürecek.

Hafıza Teknikleri ile Tarih derslerinde görsel hafıza teknikleri kullanılarak sınava konu olan içeriğin tamamı anlatılacak. Bununla birlikte Coğrafya derslerinde hafıza tekniklerinin yanı sıra simülatif metotlara da başvurulacak. Matematik derslerinde pratik metotlarla konu anlatımının yanında binden fazla örnek soru çözümü gerçekleştirilecek.

Eğitimlere katılmak isteyen adaylar Kafkas Üniversitesi Sürekli Eğitim Merkezi (KAUSEM) Vakıfbank

IBAN: TR60 0001 5001 5800 7303 5893 21  Hesabına katılmak istedikleri ders veya derslerin ücretini yatırıp, dekontun fotoğrafını (542) 330 20 20 numaralı telefon numarasına whatsapp üzerinden göndermelidirler. Katılım ücretleri ve hafıza teknikleriyle ilgili detaylı bilgi için www.ultrahafiza.com web sitesi ziyaret edilebilir. Telefonla bilgi almak isteyen adaylar (542) 330 20 20 – (542) 330 20 18 numaralı telefonlarla iletişime geçebilirler.

KPSS ÜCRETİ

Tarih Semineri                               : 250 TL