2017-2018 Eğitim-Öğretim Yılı Tebrik Mesajı

Değerli Eğitimciler, Anne Babalar ve Sevgili Öğrenciler,

2017–2018 eğitim-öğretim yılında hepinize başarı ve mutluluk diliyor, yeni eğitim-öğretim yılının tüm eğitim camiası için her açıdan verimli bir yıl olmasını temenni ediyoruz.

Sevgili Öğrenciler,

Uzunca bir tatil sonrası, eğitim-öğretime başlamanın tatlı heyecanını yaşıyorsunuz. Tatilde güzel ve eğlenceli vakit geçirerek dinlenmiş olduğunuzu umuyoruz. Şimdi okula umutla ve heyecanla başlama zamanı geldi. Unutmayın ki dersleriniz için göstereceğiniz ilgi ve çalışma azmi sizi başarıya götürecektir. Bu başarı da geleceğe emin ve sağlam adımlarla ilerlemenizi sağlayacaktır.

Eğitimi hayatın her anına ve alanına yaymaya gayret göstererek, sizler için hazırladığımız ve alanlarında uzman eğitimcilerle yürütülen kurs ve eğitimlerimiz sayesinde sizlerin hayatta daha başarılı olmanıza yardımcı olma niyetindeyiz.

Daha mutlu ve güzel bir gelecek için her zaman sizin yanınızda olduğumuzu bilmenizi istiyoruz.

Yeni eğitim-öğretim yılının hepimiz için hayırlı olması dileklerimizle.