#

Gıda Kalite Kontrolü ve Analizi Programı

 Gıda Kalite Kontrolü ve Analizi Programı

food control ile ilgili görsel sonucu

Danışmanlar: Öğr.Gör.Koray İŞBARALI 

 

 

Gıda Kalite Kontrolü ve Analizi Programı gıdaların üretiminden tüketimine kadar geçen süreçte gıda güvenliğini denetleyen teknikerleri yetiştirmek üzere öğretim vermektir. Bu programın amacı gıda üreten, pazarlayan, servis eden ve denetleyen kurum ve kuruluşlarda ihtiyaç duyulan kalifiye personeli yetiştirmektir. Gıda Kontrol Teknikerleri gıda kaynaklı tüm halk sağlığı sorunlarının ortadan kaldırılması için gerekli tedbirleri alabilen kişilerdir. Aldıkları sorumluluk doğrudan halk sağlığı ile ilgili olup verdikleri kararlardan emin olabilmeleri için tam donanımlı yetişmek.

 

 

 

Akademik Kadro

1. Yrd. Doç. Dr. Sezen Harmankaya

2. Öğr. Gör. Gencehan Kardağoğlu

3. Öğr. Gör. Filiz Gülbaz

4. Öğr. Gör. Özlem Karadağ Albayrak

5. Öğr. Gör. Koray İşbaralı

6. Öğr. Gör. Emine Betül AKALIN

 

 

 

 

 

İndir  Gıda Kalite Kontrol ve Analizi Ders İçerikleri.docx



İndir  Gıda Kalite Kontrolü ve Analizi Müfredat.docx