#

Gıda Teknolojisi Programı

 Gıda Teknolojisi Programı

 

Danışmanlar:

1.Sınıf: Öğr.Gör.Filiz GÜLBAZ

2.Sınıf: Öğr.Gör.Gencehan KARADAĞOĞLU 

Gıda kalite Kontrol ve Analizi programı, gıda işletmelerinde görev alabilecek teknik eleman yetiştirmek üzere öğretim vermektir. Bu programın amacı gıda işletmelerinde ihtiyaç duyulan kalifiye personeli yetiştirmektir. Gıda Teknikeri çiftlikten çatala gıda güvenliği, gıda ve halk sağlığı ilişkisi, gıda hijyeni ve teknolojisi, gıda üretimi ve muhafazası gibi konularda en son bilgilerle donatılmış kişidir.

 

Akademik Kadro

1. Yrd. Doç. Dr. Sezen Harmankaya

2. Öğr. Gör Gencehan Kardağoğlu

3. Öğr. Gör. Filiz Gülbaz

4. Öğr. Gör. Özlem Karadağ Albayrak

5. Öğr. Gör. Koray İşbaralı

 

6. Öğr. Gör. Emine Betül AKALIN

 

     

 

İndir  Gıda Teknolojisi Ders içerikleri.docx



İndir  Gıda Teknolojisi Müfredat.docx