Üniversitemiz "EndNote Tanıtım ve Eğitim Semineri" Düzenledi

Üniversitemizde Prof.Dr.Necdet Leloğlu Konferans Salonu’nda makale ve tez yazımını kolaylaştıran EndNote uygulaması üzerine eğitim semineri verildi.

Seminere, Rektör Yardımcımız Prof.Dr.Mükremin Özkan ARSLAN, akademik personelimiz ve lisansüstü öğretim gören öğrencilerimiz katıldı. Seminerde katılımcılara bilimsel yazınlarda bilgileri toplama, saklama, paylaşma ve yayınlama gibi konularda EndNote uygulaması ile ilgili  bilgiler aktarıldı. Online veri tabanlarında makale arama, kişisel biyografik kütüphane oluşturma-düzenleme, referans ve kütüphane paylaşımı, makale ve tez yazma gibi konuları kapsayan EndNote semineri boyunca, akademik çalışma yürütenlerin çalışmalarını kolaylaştırıcı birçok teknik bilgiye yer verildi. Program sonunda katılımcıların konuya ilişkin soruları yanıtlandı.