Kafkas Üniversitesi Ramazan Etkinlikleri

KAFKAS ÜNİVERSİTESİNDE RAMAZAN ÇOŞKUSU YAŞANACAK

On bir ayın sultanı Ramazan ayının yaklaşması ile birlikte Kafkas Üniversitesi Kars’ta etkinliklerle Ramazan Ayını karşılamaya hazırlanıyor.

Üniversite Merkez Kampüs içinde yer alan Prof. Dr. Nihat BAYŞU Konukevinin yenilenen nezih ortamında ramazan boyunca iftar yemekleri ve iftar programları düzenleyecek.  Tercih eden konuklar iftar yemeğinin ardından bahçede kurulacak etkinlik alanında aileleri ve dostları ile keyifli bir zaman geçirebilecek.

Etkinlik kapsamında Konukevi Bahçe Kafe’de her akşam canlı Tasavvuf ve Sanat Müziği  fasıl eşliğinde Semaver çay, kahve çeşitleri, nargile, dondurma satışı gerçekleştirilecek.

Çocuk misafirler için, palyaço, çocuk tiyatrosu, Hacivat karagöz, animasyon, yarışmalar,  meddah ve gölge oyunu gibi etkinliklerle çocuklara ramazan çoşkusu yaşatılacak.

İftar sonrasında oluşturulacak Ramazan Sokağı’da vatandaşların beğenisine sunulacak. Ramazan Sokağı’nda lokma tatlısından patlamış mısıra, pamuk şekerden elma şekerine, hediyelik eşya ve oyuncak satışından, karaoke ye kadar bir çok etkinlik tüm Kars halkının hizmetine sunulacak.

Etkinlikler kapsamında ilimizdeki özel/kamu kurumlarının grup ve toplu iftar yemekleri için rezervasyon alınabilecek.