Kütüphane ve Dokümantasyon Daire Başkanlığından Duyuru(2)

ÖNEMLİ

Kütüphane ve Dokümantasyon Daire Başkanlığı’ndan Duyuru

Üniversitemizde Açık Erişim konusunda Avrupa Birliği OpenAIREPlus projesinin Türkiye ortağı ve İzmir Yüksek Teknoloji Enstitüsü Kütüphane ve Dokümantasyon Daire Başkanı Gültekin GÜRDAL  tarafından 3 Nisan 2015  Cuma günü saat 10:00’da Kafkas Üniversitesi Tıp Fakültesi Toplantı salonunda AEKA Eğitim Programları (Yükseköğretim Akademik Arşiv Çalışmaları: Kurumsal Arşivler ve Telif Hakları) konulu  bilgilendirme toplantısı yapılacaktır.

Tüm akademik personel, öğrenci ve diğer kullanıcılarımız davetlidir.

Not: Açık erişim yayınları atama, yükseltme ve diğer kurum içi değerlendirmelerde dikkate alınacak. Üniversite mensupları yayınlarını ‘’açık erişim’’ seçeneği ile dergilere yayımlanmak üzere gönderilmesi halinde desteklenecek ve kurumsal arşive geçişte tüm akademik personelin açık erişime yayınlarını ve ders notlarını girmesi zorunlu olacağı için akademik personelin toplantıya katılımı büyük önem taşımaktadır.