Üniversitemizde 1. Uluslararası Kafkasya Halk Kültürü Kongresi Konseri Büyük ilgi Gördü

Kültür ve Turizm İl Müdürlüğü Konferans Salonu’ndaki konsere Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Sami Özcan, Kültür ve Turizm İl Müdürü Hakan Doğanay, Milli Eğitim Müdürü Gökhan Altun, Kongre Başkanı Prof. Dr. Rafig İmrani, Düzenleme Kurulu Başkanı Yrd. Doç. Dr. Yavuz Selim Kafkasyalı, Yürütme Kurulu Başkanı Doç. Dr. İlkin Guliyev, akademik personel, öğrenciler ve vatandaşlar katıldı. Kafkasya Halk Kültürü kongresinin ikinci gününde İran’ın başarılı müzik gruplarından biri olan ‘Dalga’nın Sanat Yönetmeni Çengiz Mehdipur yönetimindeki “İran Müzikleri” konseri ilgiyle izlendi. Programın sonunda Gürcistan Halk Oyunları sahne aldı. Gürcistan’ın profesyonel ekibinin hareketli ve renkli dansları büyük beğeni topladı.

GÜNCELLE