Üniversitemizde "Patent, Marka ve Coğrafi İşaret" Semineri Düzenlendi

Üniversitemizde, Türk Patent ve Marka Kurumu temsilcilerinin katılımıyla  “Patent, Marka ve Coğrafi İşaret” semineri gerçekleştirildi.

Tıp Fakültesi Konferans Salonu’nda düzenlenen programa, Vali Yardımcısı Murat ÖZDEMİR, Üniversitemiz Rektör yardımcısı Prof. Dr. Mükremin Özkan ARSLAN, Türk Patent ve Marka Kurumu Yenilik ve Tanıtım Dairesi Başkanı Salih Koca, İl Müdürleri ile İlçe Belediye Başkanları ve öğrenciler katıldı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başlayan seminer, tanıtım filmi ve açılış konuşmalarıyla devam etti.

Kamu kurum ve kuruluşlarının il temsilcileri, sektör profesyonelleri, akademik personel ve öğrencilerin yoğun katılımıyla gerçekleştirilen “Patent, Marka ve Coğrafi İşaret” konulu seminerde yapılan sunumların ardından konuklardan gelen sorular yanıtlanırken konu hakkında detaylı olarak bilgilendirmede bulunuldu.